Cyfroteka.pl

klikaj i czytaj online

Cyfro
Czytomierz
00295 008346 20978787 na godz. na dobę w sumie

autor: Aleksandra Seghi

NOWOŚCI dodane od twojej poprzedniej wizyty: +4
2020-12-16
Winogrona na żyrandolu ciąg dalszy toskańskich opowieści ze smakiem - ebook/pdf
Winogrona na żyrandolu ciąg dalszy toskańskich opowieści ze smakiem - ebook/pdf
Aleksandra Seghi-26%
E-bookowo

Przed Nami ciąg dalszy toskańskich opowieści ze smakiem. Tym razem autorka opowie o kursie piekarniczym, zabierze Nas na toskanski targ i odwiedzi jesienne Montepulciano. Przepłyniemy się kajakiem i posiedzimy pod drzewem z oczami. Dla chętnych czeka trekking po toskańskich wzgórzach czy poszukiwanie tajemniczych klownów. A na koniec dla Wszystkich propozycje włoskich i toskańskich receptur...

2015-08-21
Fanklub bułeczek z rozmarynem - ebook/epub
Fanklub bułeczek z rozmarynem - ebook/epub
Aleksandra Seghi
Świat Książki
Kontynuacja „Słodkich pieczonych kasztanów”. Książka młodej Polki, która wyjechała do Włoch, wyszła tam za mąż, zamieszkała w miasteczku Pistoia, gdzie pracuje i wychowuje dziecko.

Autorka opowiada ciekawe historie z życia w Toskanii, opisuje święta, targi lokalne i inne wydarzenia, w których uczestniczyła. W każdym rozdziale podaje przepis na danie kuchni włoskiej zilustrowany kolorowym zdjęciem...

2015-02-08
Zielona Toskania - ebook/epub
Zielona Toskania - ebook/epub
Aleksandra Seghi
Grupa Wydawnicza Relacja

Zielona Toskania to opowieść o życiu Polki, która od wielu lat mieszka, pracuje i wraz z włoskim mężem wychowuje córkę w toskańskim miasteczku. Przedstawia jego mieszkańców – tych, którzy zdecydowali się na styl życia przyjazny środowisku i nieświadomie wpisali się tym w globalny nurt powrotu do natury.

Aleksandra Seghi, znana już polskim czytelnikom jako autorka dwóch książek...

2014-10-19
Domowa kuchnia włoska - ebook/pdf
Domowa kuchnia włoska - ebook/pdf
Aleksandra Seghi
SBM

Kuchnia włoska to nie tylko spaghetti czy pizza. To również bogactwo aromatów i smaków domowych potraw przygotowanych z naturalnych składników. Prezentowana książka zawiera mnóstwo przepisów na smakowite, znane i mniej znane potrawy rodem z Włoch.