Cyfroteka.pl

klikaj i czytaj online

Cyfro
Czytomierz
00276 004462 13086838 na godz. na dobę w sumie
Kuchnia Numer Specjalny - e-wydanie - 1/2018 (STRĄCZKI na cztery pory roku)
Kuchnia Numer Specjalny - e-wydanie - 1/2018 (STRĄCZKI na cztery pory roku)
Numer: 1/2018 (STRĄCZKI na cztery pory roku) Archiwum publikacji: numery archiwalne
Wydawca: Agora Język publikacji: polski
ISSN: 1233-2976 Data wydania:
Lektor:
Kategoria: e-prasa >> kobiece, lifestyle, kultura
Porównaj ceny (wydanie papierowe, wydanie cyfrowe (-10%)).

Aż 107 przepisów z wykorzystaniem roślin strączkowych: fasoli, fasolki szparagowej, grochu i groszku, ciecierzycy, soczewicy, bobu oraz soi, a także mniej znanych strączków - w tym 49 receptur wegańskich! Efektowne przekąski, sałatki, sycące zupy, aromatyczne dania główne oraz oryginalne desery i ciasta. Do tego pomysły na łatwe przetwory, własnoręcznie zrobione: humusy i pasty, masło orzechowe i mleko sojowe.

Ponadto dużo ciekawych informacji na temat zdrowotnych zalet warzyw strączkowych i najlepszych przypraw poprawiających trawienie. A także kulinarne rady: jak prawidłowo kupować, gotować i przyrządzać rośliny strączkowe, by były pyszne i nie szkodziły.


Darmowy fragment publikacji:




Gdzie kupić całą publikację:

Kuchnia Numer Specjalny - e-wydanie
Numer:
1/2018 (STRĄCZKI na cztery pory roku)

Opinie na temat publikacji:


Inne popularne pozycje z tej kategorii:


Czytaj również: