
Numer: | 5/2016 | Archiwum publikacji: | numery archiwalne |
Wydawca: | Burda International Polska | Język publikacji: | polski |
ISSN: | 1427-406X | Data wydania: | 2016-10-01 |
Kategoria: | e-prasa >> kobiece, lifestyle, kultura |
Dwumiesięcznik Sól i Pieprz skierowany jest do osób ceniących wyrafinowaną i elegancką kuchnię. Dla tych, którym nieobca jest sztuka kulinarna, jest źródłem inspiracji, zaś debiutantów uczy gotowania krok po kroku. Magazyn ma przejrzystą formę i dużą ilość dobrej jakości zdjęć. Zaletą publikowanych przepisów są także informacje o kaloryczności potraw i czasie ich przygotowania. W każdym wydaniu czytelnik znajdzie przepisy na dania sezonowe, obiad dla rodziny, ciasta i desery, a także test sprzętu AGD, podróż kulinarną oraz informacje o nowościach rynkowych. W dziale „Gotuj z mistrzem” publikowane są przepisy znanych szefów kuchni, natomiast w „Szkole gotowania” krok po kroku prezentowane jest przygotowanie bardziej wyszukanej i skomplikowanej potrawy. W rozbudowanym dziale „Życie na diecie” znajdują się przepisy na dania dla osób z różnymi ograniczeniami żywieniowymi oraz ciekawostki dotyczące zdrowego odżywiania. Magazyn został również wzbogacony o najlepsze przepisy popularnych blogerek.
Darmowy fragment publikacji:


Gdzie kupić całą publikację:
Numer: 5/2016