Cyfroteka.pl

klikaj i czytaj online

Cyfro
Czytomierz
00061 007676 13585149 na godz. na dobę w sumie
Encyklopedia domowych wyrobów - ebook/pdf
Encyklopedia domowych wyrobów - ebook/pdf
Autor: Liczba stron:
Wydawca: Wydawnictwo SBM Język publikacji: polski
ISBN: 9788378457763 Rok wydania:
Lektor:
Kategoria: ebooki >> poradniki >> kulinaria >> ciasta i torty
Porównaj ceny (książka, ebook, audiobook).
Książka kucharska, która zbiera informacje na temat samodzielnego wypiekania pieczywa, wytwarzania kiełbas, szynek, nabiału oraz dżemów i innych przetworów. Wiele przepisów na nalewki, likiery, wina.

Tęsknota za niezapomnianymi zapachami i smakami dzieciństwa oraz, niestety, w coraz większym stopniu zmodyfikowana żywność, skłaniają do samodzielnego wytwarzania jedzenia. Bo cóż może być smaczniejszego i bardziej wartościowego jak własnoręcznie wypieczony chleb, zamarynowane warzywa oraz tłoczone soki?
„Encyklopedia domowych wyrobów” to kompendium wiedzy na temat wytwarzania zdrowej żywności i napojów. Zgromadzono w niej szczegółowe informacje na temat samodzielnego wypiekania pieczywa, wytwarzania kiełbas, szynek, nabiału oraz dżemów i przetworów z warzyw. Czytelnik znajdzie w niej też przepisy na domowe nalewki, likiery, wina i samogon.

Znajdź podobne książki Ostatnio czytane w tej kategorii

Darmowy fragment publikacji:


Gdzie kupić całą publikację:

Encyklopedia domowych wyrobów
Autor:

Opinie na temat publikacji:


Inne popularne pozycje z tej kategorii:


Czytaj również:


Prowadzisz stronę lub blog? Wstaw link do fragmentu tej książki i współpracuj z Cyfroteką: