
Autor: | Urszula Kopińska | Liczba stron: | 147 |
Wydawca: | Goneta Aneta Gonera | Język publikacji: | polski |
ISBN: | 978-83-928108-1-0 | Data wydania: | 2009-04-23 |
Kategoria: | ebooki >> poradniki >> zdrowie |
Porównaj ceny (książka, ebook, audiobook).
Urszula Kopińska jest absolwentką Akademii Rolniczej im. Hugona Kołłątaja, Wydziału Technologii Żywności oraz Wydziału Marketingu i Zarządzania w Przedsiębiorstwie. Przez 12 lat pracy w szkole. Autorce udało się zgłębić wiedzę w zakresie tematyki niniejszego poradnika. A powstał on, żeby uproćić język tematyki dla uczniów szkół wieczorowych w stosunku do obecnie istniejącego podręcznika na rynku, składającego się z kilku tomów, napisanego bardzo fachowym językiem z wieloma skomplikowanymi obliczeniami. Poradnik technologa żywności zawiera obrazki, opisy i napisana jest łatwym językiem. Jest to kompendium wiedzy o żywieniu.