Cyfroteka.pl

klikaj i czytaj online

Cyfro
Czytomierz
00251 004226 21307180 na godz. na dobę w sumie

autor: William Davis

NOWOŚCI dodane od twojej poprzedniej wizyty: +4
William Davis
2017-10-31
Detoks zbożowy w 10 dni - ebook/epub
Detoks zbożowy w 10 dni - ebook/epub
William Davis-35%
Bukowy Las

Bestseller Dieta bez pszenicy zmienił w świecie Zachodu ton dyskusji na temat zdrowia i odchudzania. Dr William Davis ujawnił w nim prawdę na temat konwencjonalnej „mądrości” dietetycznej i wyjaśnił milionom ludzi, w jaki sposób pozbyć się przewlekłych problemów zdrowotnych poprzez usunięcie z diety pszenicy i innych zbóż.

Teraz dr Davis opracował prosty i przystępny program odtruwający...

2015-04-15
Dania bez pszenicy w 30 minut (lub mniej) - ebook/epub
Dania bez pszenicy w 30 minut (lub mniej) - ebook/epub
William Davis
Bukowy Las
200 nowych, prostych przepisów na błyskawiczne dania bezglutenowe. Usuń ze swojej diety pszenicę i ciesz się zdrowiem, świetnym samopoczuciem i smukłą sylwetką.

W książce Dieta bez pszenicy kardiolog William Davis ujawnił groźną prawdę na temat współczesnej pszenicy. Od wielu lat jemy zboża modyfikowane, przez co cierpimy na cukrzycę, otyłość, choroby serca oraz wiele innych dolegliwości...

2014-05-07
Kuchnia bez pszenicy. 150 przepisów, które pomogą pozbyć się pszennego brzucha i wyzdrowieć - ebook/epub
Kuchnia bez pszenicy. 150 przepisów, które pomogą pozbyć się pszennego brzucha i wyzdrowieć - ebook/epub
William Davis
Bukowy Las

Druga po bestsellerowej Diecie bez pszenicy książka doktora Williama Davisa, pogromcy otyłości i chorób związanych ze spożywaniem złych zbóż to książka kucharska zawierająca przepisy na dania bez pszenicy oraz szerokie komentarze na temat życia bez pszenicy, a także sylwetki osób, które odrzuciły pszenicę, schudły i wyzdrowiały.

W książce znajduje się 150 inspirujących przepisów...

Dieta bez pszenicy - ebook/epub
Dieta bez pszenicy - ebook/epub
William Davis
Bukowy Las

Dr William Davis dowodzi szkodliwości współczesnej pszenicy, analizując historię spożywania produktów z tego zboża i zmiany, jakim ulegały. Dzisiejsza pszenica nie jest już solidną podstawą pożywienia, z której powstaje zdrowy chleb powszedni. Została genetycznie zmodyfikowana, by producenci żywności mogli osiągać jak największe zyski przy minimalnych kosztach. W rezultacie to dobroczynne niegdyś zboże stało się żywieniowo...