
Autor: | Beata Grątkowska | Liczba stron: | 117 |
Wydawca: | Wydawnictwo e-bookowo | Język publikacji: | polski |
ISBN: | 978-83-7859-188-7 | Data wydania: | 2013-06-04 |
Kategoria: | ebooki >> przewodniki |
Porównaj ceny (książka, ebook, audiobook).
W książce znajdziecie przepisy na potrawy z rusztu, które z łatwością przygotujecie także poza sezonem, na patelni grillowej lub w piekarniku. Dania mięsne, rybne czy warzywne serwowane na plenerowym przyjęciu potrzebują towarzystwa sałatek, sosów i napojów – w książce m.in. receptura na domowy sos barbecue, sałatkę coleslaw i sangrię.
Beata Grątkowska, z wykształcenia ekonomista i dziennikarz. Z zamiłowania kucharz i stylistka potraw. Od kilku lat razem z Igorem (mężem i fotografem) prowadzi rubrykę kulinarną z miesięczniku „Dobre Rady”. Jej przepisy ukazywały się w magazynach „Olivia” i „Kuchnia”. Mama Baśki, wielbicielka sportu, literatury i muzyki rockowej.